Best Wall Exterior Waterproof Luxury Mounted Creative Led Lampu Dinding Kanggo Lampu Patio Landscape Patio

* Sambutan khusus lampu / lampu sing disesuaikan *
Kerajinan tangan
Ramah lingkungan
Aman lan Nyaman Dienggo
Kanggo gaya modern, abad pertengahan, negara, omah pertanian, gaya industri lan dekoratif liyane. Sanalika iku gampang dibersihake, tahan tuwa, lan bakal diladeni nganti pirang-pirang taun.


Detail Produk

Tag Produk

CAHAYA ING RUMAH KANGGO:Lampu tembok iyub-iyub seprei nyebar cahya ing kabeh arah, nggawa cemlorot Luxry supaya luwih cepet padhang ruangan sampeyan. Tembok utawa pasang ing perabotan elegan iki ing macem-macem kamar ing omah sampeyan. Cocog kanggo ruang tamu, kamar turu, foyer, lorong, kantor, utawa sinau.

Kapabilitas Plug-IN UTAWA HARDWIRE:Sambungake lampu sampeyan kanthi nyisipake barang sing gampang dipindhah utawa hardwire ing papan sing cocog kanggo desain sing dawa. Kabeh hardware sing dipasang kasedhiya kanggo instalasi sing cepet lan gampang. Kabeh hardware sing dipasang kasedhiya kanggo instalasi sing cepet lan gampang.

LAYANAN PURCHASE:Kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake pencahayaan sing kreatif, inovatif, lan apik supaya kabeh wong bisa duwe lampu berkualitas tinggi ing omah lan kantor. Kita mesthi kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan profesional sadurunge lan sawise tuku.

Jinis Sumber Cahya LED
Werna Warna sing Disesuaikan
MOQ 1 pcs
Pengepakan Kemasan sing netral utawa khusus
Wektu pangiriman Udakara 7 dina kerja sawise nampa setoran
Jangka wektu pambayaran TT, paypal, veem, Escrow, serikat wester, awis, lsp
Kiriman Liwat Udhara, liwat Laut, kanthi Express (DHL, TNT, UPS, EMS, Fed Ex)

Workshop & Line Produksi

shundaabout11
shundaabout8

Napa Pilih Kita

Decorative handmade gypsum sand beige Moon phase mirror for home wall hanging mirror9

1. OEM & ODM, Lampu Lampu bisa disesuaikan kanthi gaya, warna, ukuran, lsp.
2. Priksaan sampeyan realt kanggo produk utawa rega bakal diwales sajrone 1 jam
3. Kualitas Paling apik, rega kompetitif lan Pengiriman On Time.

Pabrik Dekorasi Rumah Shunda minangka pemasok lampu profesional sing nawakake produksi, desain, penjualan lan layanan sawise-penjualan kanggo pelanggan global. Perusahaan kami fokus ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk Lampu kayata lampu liontin, lampu dinding, lampu langit-langit, lampu meja, lampu lantai dll. Sing akeh digunakake ing bangunan kantor, pusat perbelanjaan, supermarket, sekolah, proyek hotel, uga nyedhiyakake Layanan bisnis OEM lan ODM.

Produk rega sing kompetitif, lan layanan sing paling apik yaiku nguber kanthi terus-terusan. Entuk pengalaman ing produksi lampu lan ekspor sing dipercaya bisa menehi pengalaman kerja sama sing apik. Kanthi cahya sing padhang, efisiensi novel, gaya macem-macem lan layanan sing dipikirake, produk wis entuk kepercayaan lan kepercayaan saka para pelanggan, Coba pesen lan sambutan ing pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan