Pabrik pencahayaan mewah China lampu gantung kristal modern kanggo dekorasi omah

* Sambutan khusus lampu / lampu sing disesuaikan *
Kerajinan tangan
Ramah lingkungan
Aman lan Nyaman Dienggo
Kanggo gaya modern, abad pertengahan, negara, omah pertanian, gaya industri lan dekoratif liyane. Sanalika iku gampang dibersihake, tahan tuwa, lan bakal diladeni nganti pirang-pirang taun.


Detail Produk

Tag Produk

Instalasi lan layanan ekspres:Kristal lampu gantung iki kudu dipasang dening sing tuku. Mung butuh sawetara menit kanggo madhangi kamar sampeyan! 

Lampu industri iki cocok kanggo macem-macem gaya dekorasi lampu omah, kayata: lampu langit-langit ruang tamu, lampu langit-langit kamar tidur, lampu langit-langit dapur, lampu langit-langit rumah pertanian, lampu langit-langit ruang makan, lampu langit-langit sing sinau, lan liya-liyane.
SHUNDA HOME DECORATION nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake para pelanggan sing larang karo lampu sing berkualitas, terjangkau lan apik kanggo madhangi omah. Kita duwe macem-macem gaya cahya, kita percaya manawa sampeyan bakal milih produk sing kalebu gaya dekorasi saka SHUNDA LIGHTING. Misi kita yaiku nyedhiyakake pengalaman cahya sing pancen unggul kanggo saben pelanggan.

Materi Kristal, Logam
Werna Warna sing Disesuaikan
MOQ 1 pcs
Pengepakan Kemasan sing netral utawa khusus
Wektu pangiriman Udakara 7 dina kerja sawise nampa setoran
Instalasi Liontin
Kiriman Liwat Udhara, liwat Laut, kanthi Express (DHL, TNT, UPS, EMS, Fed Ex)

Workshop & Line Produksi

shundaabout7
shundaabout5

Napa Pilih Kita

Decorative handmade gypsum sand beige Moon phase mirror for home wall hanging mirror9

1. OEM & ODM, Lampu Lampu bisa disesuaikan kanthi gaya, warna, ukuran, lsp.
2. Priksaan sampeyan realt kanggo produk utawa rega bakal diwales sajrone 1 jam
3. Kualitas Paling apik, rega kompetitif lan Pengiriman On Time.

Pabrik Dekorasi Rumah Shunda minangka pemasok lampu profesional sing nawakake produksi, desain, penjualan lan layanan sawise-penjualan kanggo pelanggan global. Perusahaan kami fokus ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk Lampu kayata lampu liontin, lampu dinding, lampu langit-langit, lampu meja, lampu lantai dll. Sing akeh digunakake ing bangunan kantor, pusat perbelanjaan, supermarket, sekolah, proyek hotel, uga nyedhiyakake Layanan bisnis OEM lan ODM.

Produk rega sing kompetitif, lan layanan sing paling apik yaiku nguber kanthi terus-terusan. Entuk pengalaman ing produksi lampu lan ekspor sing dipercaya bisa menehi pengalaman kerja sama sing apik. Kanthi cahya sing padhang, efisiensi novel, gaya macem-macem lan layanan sing dipikirake, produk wis entuk kepercayaan lan kepercayaan saka para pelanggan, Coba pesen lan sambutan ing pabrik.

Pendant Lamps5
China Luxury lighting factory modern crystal chandelier for home decorati5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan