Harga Best Exterior Waterproof Luxury Mounted Creative Led Light Wall Pikeun Landscape Patio Porch Lampu

* Wilujeng sumping ngaropea lampu / lampu naon waé *
Karajinan buatan tangan
Ramah lingkungan
Aman sareng Nyaman Dianggo
Pikeun modéren, abad pertengahan, nagara, patani, gaya industri sareng hiasan séjén. Dina waktos anu sasarengan gampang dibersihkeun, tahan ka sepuh, sareng bakal ngalayanan anjeun mangtaun-taun.


Detil Produk

Tanda Produk

Cahaya di bumi anjeun:Lampu témbok réngréngan linen ngabubarkeun cahaya dina sagala arah, nyangking sparkle Luxry pikeun instan ngahias rohangan anjeun. Tembok dipasang atanapi pasang dina perlengkapan elegan ieu di kamar anu béda-béda di bumi anjeun. Cocog pikeun ruang tamu, kamar tidur, foyer, lorong, kantor, atanapi diajar.

KABIASAAN PLUG-IN ATAWA SUSU:Sambungkeun lampu anjeun ku nyolok kana barang anu gampang dipindahkeun atanapi hardwire di tempat pikeun desain anu awét. Sadaya hardware anu dipasang dipasang pikeun instalasi gancang sareng gampang. Sadaya hardware anu dipasang dipasang pikeun instalasi gancang sareng gampang.

LAYANAN Mésér:Kami komitmen pikeun nyayogikeun lampu anu kreatif, inovatif, sareng éndah supados sadayana tiasa ngagaduhan kualitas, lampu high end di bumi sareng kantorna. Kami salawasna sayagi pikeun nyayogikeun jasa propésional sateuacan sareng saatos anjeun ngagaleuh.

Tipe Sumber Lampu LED
Warna Warna Disaluyukeun
MOQ 1 pcs
Ngepak Bungkus nétral atanapi ngarobih
Waktos pangiriman Sakitar 7 dinten damel saatos nampi setoran
Istilah pamayaran TT, paypal, veem, Escrow, wester union, kas, jst
Pangiriman Ngaliwatan Air, ku Laut, ku Express (DHL, TNT, UPS, EMS, Fed Ex)

Bengkel & Garis Produksi

shundaabout11
shundaabout8

Naha Pilih Kami

Decorative handmade gypsum sand beige Moon phase mirror for home wall hanging mirror9

1. OEM & ODM, Sakur perlengkapan Pencahayaan tiasa disaluyukeun dina gaya, warna, ukuran, jsb.
2. Panilitian anjeun realted ka produk atanapi harga kami bakal dibales dina 1 jam
3. Kualitas Pangsaéna, harga kalapa sareng Tepat Waktu.

Pabrik Hiasan Bumi Shunda mangrupikeun pemasok lampu profesional anu nawiskeun produksi, desain, penjualan sareng layanan purna jual pikeun konsumén global. Perusahaan kami fokus kana pembuatan sareng ngararancang sagala rupa produk Lampu sapertos lampu pendant, lampu témbok, lampu langit-langit, lampu méja, lampu lantai sareng sajabana anu seueur dianggo di gedong kantor, balanja, supermarket, sakola, proyek hotél, kami ogé nyayogikeun Jasa bisnis OEM na ODM.

Berkualitas tinggi, produk harga kalapa sareng jasa pangsaéna nyaéta ngungudag kami anu teu kendat. Ngahontal pangalaman dina produksi lampu sareng ékspor percaya tiasa masihan anjeun pangalaman kerjasama anu saé. Kalayan cahaya anu hérang, épisiénsi novél, gaya anu dirobih sareng jasa anu bijaksana, produk kami parantos kéngingkeun pralse sareng kapercayaan konsumén kami, Ngarepkeun pesen anjeun sareng wilujeng sumping di pabrik kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali