Pabrik pencahyaan méwah Cina lampu gantung kristal modéren pikeun hiasan bumi

* Wilujeng sumping ngaropea lampu / lampu naon waé *
Karajinan buatan tangan
Ramah lingkungan
Aman sareng Nyaman Dianggo
Pikeun modéren, abad pertengahan, nagara, patani, gaya industri sareng hiasan séjén. Dina waktos anu sasarengan gampang dibersihkeun, tahan ka sepuh, sareng bakal ngalayanan anjeun mangtaun-taun.


Detil Produk

Tanda Produk

Instalasi sareng jasa éksprés:Kristal lampu gantung ieu kedah dipasang ku anu ngagaleuh. Ngan ukur peryogi sababaraha menit pikeun méréskeun kamar anjeun! 

Lampu lampu industri ieu cocog pikeun rupa-rupa gaya hiasan lampu bumi, sapertos: lampu langit-langit ruang tamu, lampu langit-langit kamar tidur, lampu langit-langit dapur, lampu siling bumi, lampu siling ruang makan, lampu langit-langit diajar, sareng sajabina.
SHUNDA HOME DECORATION komitmen pikeun nyayogikeun palanggan anu kami hargana kalayan lampu anu kualitas luhur, murah sareng indah pikeun nyaangan bumi. Kami gaduh sababaraha gaya pencahyaan, kami yakin yén anjeun bakal milih produk anu kalebet kana gaya hiasan anjeun ti SHUNDA Lighting. Misi kami nyaéta nyayogikeun pangalaman cahaya anu leres pisan pikeun unggal palanggan.

Bahan Kristal, Logam
Warna Warna Disaluyukeun
MOQ 1 pcs
Ngepak Bungkus nétral atanapi ngarobih
Waktos pangiriman Sakitar 7 dinten damel saatos nampi setoran
Pamasangan Pendant
Pangiriman Ngaliwatan Air, ku Laut, ku Express (DHL, TNT, UPS, EMS, Fed Ex)

Bengkel & Garis Produksi

shundaabout7
shundaabout5

Naha Pilih Kami

Decorative handmade gypsum sand beige Moon phase mirror for home wall hanging mirror9

1. OEM & ODM, Sakur perlengkapan Pencahayaan tiasa disaluyukeun dina gaya, warna, ukuran, jsb.
2. Panilitian anjeun realted ka produk atanapi harga kami bakal dibales dina 1 jam
3. Kualitas Pangsaéna, harga kalapa sareng Tepat Waktu.

Pabrik Hiasan Bumi Shunda mangrupikeun pemasok lampu profesional anu nawiskeun produksi, desain, penjualan sareng layanan purna jual pikeun konsumén global. Perusahaan kami fokus kana pembuatan sareng ngararancang sagala rupa produk Lampu sapertos lampu pendant, lampu témbok, lampu langit-langit, lampu méja, lampu lantai sareng sajabana anu seueur dianggo di gedong kantor, balanja, supermarket, sakola, proyek hotél, kami ogé nyayogikeun Jasa bisnis OEM na ODM.

Berkualitas tinggi, produk harga kalapa sareng jasa pangsaéna nyaéta ngungudag kami anu teu kendat. Ngahontal pangalaman dina produksi lampu sareng ékspor percaya tiasa masihan anjeun pangalaman kerjasama anu saé. Kalayan cahaya anu hérang, épisiénsi novél, gaya anu dirobih sareng jasa anu bijaksana, produk kami parantos kéngingkeun pralse sareng kapercayaan konsumén kami, Ngarepkeun pesen anjeun sareng wilujeng sumping di pabrik kami.

Pendant Lamps5
China Luxury lighting factory modern crystal chandelier for home decorati5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali